Wednesday, October 30, 2013

Don't Accuse me, its not my problem

Assalamualaikum w.r.t

hmm, x habis2 masalah nie, betul la orang cakap kita nie takkan dapat lari dari masalah..
macam aq skunk, dah masuk minggu ke-4 aq balik dari training& johan kemahiran, 1 dan 1 1 masalah datang x berhenti...mana dengan attend class, assignment, co-cum n bla bla bla kt sini..HuH...!

Paling aQ ndak suka bila orang tu ndak wat kerja, aQ yang jadi mangsa..
tambah masalah bila aQ kena cakap teruk dan menyusahkan..wei, agak2, dha kerja ko, ndak meruggut, nak merenyek ko p tempat lain la, jangan kat aQ...nie tak, jumpa aq ckap tu ini... mentang2 la result blum kluar nak blame aQ la...

hmm, nie jak la...jangan lebih2...nanti kluar apa yang ndak patut d cakap tertulis plak...haha
simple posting pasal sakit hati aq nie..haha TQ.

Saturday, October 12, 2013

Segmen Up-kan Follower dan Menang Hadiah

SEGMEN UP-KAN FOLLOWER DAN MENANG HADIAH


*KLIK BANNER*

Syarat-syarat penyertaan:
1. Copy paste coding dan letakkan kedalam entri anda.
2. Klik iklan untuk fiqa. [KLIK]
    *satu je pun. tak banyak. :3
3. Ikut syarat sponser:

4. DONE! cukup la tu kan syarat nya. so simple meh. KLIK SINI UNTUK KE SEGMEN!
SELAMAT MENYERTAI SEGMEN DAN MENAMBAHKAN FOLLOWER!

Due Date Segment:
a week, from 11/10/2013 to 16/10/2013 (any changes will be inform later)

Friday, October 11, 2013

Pening ********

~Assalamualaikum~

waaa, ndak terurus lagi blog aQ nie...hehe cian dya...
sorry my blog, owner ko sibuk giler, nk final dha kan...

k lah, masuk tajuk posting trus, PENING..
pening betoll aQ skunk nie...pening mcm mana nak resolve problem ngan pgurusan pasal attendance aq ngan pening nak wat pilihan tuk Semester depan..

hmm, pasal attendnce aQ nie, masam muka aQ seminggu, member kt bilik pun takut2 dha, heran tiba2 je masam muka, kut2 dorang ade wat salah ke apa kan..haha
Sbenarnya ada, tp bukan dorang, tp coach ngan mnagment yg wat masalah nie
adkah patut dlam record 2 Bulan tak masuk class...
bagai nak giler nak teriak je aQ hari tu... 
Dah la Cuti aq ndak approve, habis competition trus masuk class..
masuk2 class trus kena mcm nie...apa kes dooh...
ingat aQ bawa nama Kampung ke masuk competition tu, 
aQ bawa nama MARA apa, final n maybe can be medalist..hehe
tolong2 la sikit..kenapa aQ plak yg kene urus smua nie...
Nie bukan kerja aQ, nie kerja coach aQ, p cari dya la, jangan cari aQ...
xkan nak aQ buka mulut kluar sgala-gala yg ndak patut baru nk wat tu ini...
yg nie stop dlu, takut pecah lubang plak nanti...hehe

Cete semester depan plak...Sem yg aQ nantikan skian lama...hehe stahun jak pun, kikiki..
apa yg best Sem depan tu ahh..hmm, yeah, sem depan ada kursus lesen refrigerant n Kursus chiller system unit, maintenance..ow...sweatt nya...nyai..~~haha
syangnya ada halangan, terpaksa wat pilihan lagi, nk follow PKM tau follow class nie..
aQ nak dua-dua skali...dua2 penting joo...
Pening trus nie, aQ xnak extend sem..rugi..

ahh, skali lagi biarkan masa yg menentukan...malas dha nak fikir pasal nie...
sebulan g nak Final Exam...2 bulan xmasuk class betambah pening skunk, mana test, assignment ngan amali aQ blum wat... subjek engineering, ngan math aQ xlepas 3 bab nie..hmm
subjek lain aQ dha dapat follow, tapi masuk bab pengraan nie kalah aq, aq lagi suka sains..hehe

orait, tu ja tuk kali nie, sapa yg ade baca, sorry la..kucar kacir skit posting aq nie..hehe 
~T.Q~
Assalamualaikum