Friday, October 11, 2013

Pening ********

~Assalamualaikum~

waaa, ndak terurus lagi blog aQ nie...hehe cian dya...
sorry my blog, owner ko sibuk giler, nk final dha kan...

k lah, masuk tajuk posting trus, PENING..
pening betoll aQ skunk nie...pening mcm mana nak resolve problem ngan pgurusan pasal attendance aq ngan pening nak wat pilihan tuk Semester depan..

hmm, pasal attendnce aQ nie, masam muka aQ seminggu, member kt bilik pun takut2 dha, heran tiba2 je masam muka, kut2 dorang ade wat salah ke apa kan..haha
Sbenarnya ada, tp bukan dorang, tp coach ngan mnagment yg wat masalah nie
adkah patut dlam record 2 Bulan tak masuk class...
bagai nak giler nak teriak je aQ hari tu... 
Dah la Cuti aq ndak approve, habis competition trus masuk class..
masuk2 class trus kena mcm nie...apa kes dooh...
ingat aQ bawa nama Kampung ke masuk competition tu, 
aQ bawa nama MARA apa, final n maybe can be medalist..hehe
tolong2 la sikit..kenapa aQ plak yg kene urus smua nie...
Nie bukan kerja aQ, nie kerja coach aQ, p cari dya la, jangan cari aQ...
xkan nak aQ buka mulut kluar sgala-gala yg ndak patut baru nk wat tu ini...
yg nie stop dlu, takut pecah lubang plak nanti...hehe

Cete semester depan plak...Sem yg aQ nantikan skian lama...hehe stahun jak pun, kikiki..
apa yg best Sem depan tu ahh..hmm, yeah, sem depan ada kursus lesen refrigerant n Kursus chiller system unit, maintenance..ow...sweatt nya...nyai..~~haha
syangnya ada halangan, terpaksa wat pilihan lagi, nk follow PKM tau follow class nie..
aQ nak dua-dua skali...dua2 penting joo...
Pening trus nie, aQ xnak extend sem..rugi..

ahh, skali lagi biarkan masa yg menentukan...malas dha nak fikir pasal nie...
sebulan g nak Final Exam...2 bulan xmasuk class betambah pening skunk, mana test, assignment ngan amali aQ blum wat... subjek engineering, ngan math aQ xlepas 3 bab nie..hmm
subjek lain aQ dha dapat follow, tapi masuk bab pengraan nie kalah aq, aq lagi suka sains..hehe

orait, tu ja tuk kali nie, sapa yg ade baca, sorry la..kucar kacir skit posting aq nie..hehe 
~T.Q~
Assalamualaikum


No comments:

Post a Comment