Monday, November 4, 2013

Bad New

Assalamualaikum wbt..


waa, busy betul 2 minggu nie tau..
ntah brapa kali plan nak adjust blog, tak jadi2..haha
kesian ko blog dapat tuan pnya mcm aQ nie..hehe.. :3

wht ever la, hoho, hari nie aQ dapat bad new..
ndak tau betul tau tidak..tapi cukup tuk wat aq nak tejatuh tadi.. :(
aQ jumpa trainer aq kat oppis petang sblum habis class..
tanya pasal result PKM aQ, sebab dha TER TER TER lalu lewat dha result tu...
aQ wat muka senyum la, sebab result aq dha tau,
cuma tak rasmi lagi la, coz blum wat penutupan..hehe bangga nie..
skali dorang ckap"  "
"hmm, ko tunggu, ops, baik ko ndak payah tunggu la Zul..tak kluar jugak keputusan tu.."

mak ii, nak teriak ada jgak tadi
pe kes plak xjadi, penat2 aQ train 2 bulan..
tinggal class ape smua2 ble ckap xde result..
sikit jatuh jantung nie..haha
mak kat kampung dha tanya tu apa result..
buah hati jangan crita la, sebab aQ xde buah hati..kakakaka >.<

apa2 pun, aQ doa ja..la, harap2 result tu baik sikit dari yg ada skunk...
sebab target aQ paling kurang warna emas..ble plak dapat bawah emas..hmm
k, aQ dha Doa, Usaha..skunk tinggal tawakal ja la...hehe
mcm orang putus semangat pun ada kan... >.<

tu cukup stakat tadi ngan skunk...and now, masa nak siap kan assignment, 
smua nak submit minggu nie, mana g ngan presentation lagi...hoho
bekakai la aQ macam nie orang sabah cakap..haha

ok tu jak, thank sapa sudi baca, ada masa, let talks!

Assalamualaikum.. :)